iPhone6 Plus kopen


  Apple heeft innoverende technologieŽn gebruikt bij de iPhone 6 (Plus)

  Het is alweer enige tijd geleden dat Apple twee compleet nieuwe smartphones lanceerde. Het was voor het eerst sinds de iPhone 4s dat Apple het beeldscherm van de iPhone vergroot heeft en dat was een welkome verrassing. Het Amerikaanse bedrijf is van een 4-inch display overgestapt naar een 4,7-inch en 5,5-inch display en dat werd uitermate goed ontvangen door het grote publiek. Het toestel met 4,7-inch is door Apple gelanceerd als de iPhone 6 en het toestel met 5,5-inch display gaat door het leven als iPhone 6 Plus.

  Het design van de twee nieuwe telgen is compleet vernieuwd en door de mooie rondingen en enkele aanpassingen zijn zowel de iPhone 6 en iPhone 6 Plus stijlvolle iPhones geworden. Apple heeft onder andere de aan- en uitknop verplaatst naar de rechterkant en de volumeknoppen zijn hervormd. Alleen al het design van de twee toestellen is buitengewoon innoverend. Maar het blijft niet alleen bij het stijlvolle design van de nieuwe iPhone. De beeldschermen van de iPhones zijn het toonbeeld van innovatie.

  Apple heeft namelijk intern heel veel nieuwe technologieŽn gebruikt waardoor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus de meest innoverende smartphone van het moment is. De nieuwe A8-chip en M8-coprocessor zorgen voor een uitermate nieuwe beleving, nog nooit is een iPhone zo snel geweest en kon je er zo makkelijk mee multitasken. De geliefde iSight-camera heeft ook een enorme upgrade gekregen en we kunnen wel stellen dat de allerbeste smartphone camera nu nog beter is.

  Ook heeft Apple de beveiliging van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aanzienlijk aangescherpt. Met de baanbrekende Touch-ID technologie die al geÔntroduceerd werd bij iPhone 5s kun je de nieuwe iPhone nu nog beter beveiligen. Apple heeft Touch-ID enorm geŁpgraded en je kunt zelfs middels je vingerafdruk betalingen doen via Apple Pay. Helaas is Apple Pay op het moment alleen beschikbaar in de Verenigde Staten.

  Verder draait de iPhone 6 en iPhone 6 Plus op de meest uitgebreide iOS-versie ooit. iOS 8 mag oprecht het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld genoemd worden. iPhone 6 en iOS 8 sluiten naadloos op elkaar aan. In het aankomende najaar komt Apple met iOS 9 en tegen de tijd dat Apple iOS 9 vrij geeft kan iedereen die een iPhone 6 of iPhone 6 Plus heeft de nieuwe versie gratis downloaden via de instellingen van de iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Maandag 8 juni jongstleden heeft Apple tijdens het WWDC iOS 9 aangekondigd.

  In het najaar komt Apple met de nieuwe iPhone

  Apple is op dit moment druk bezig met de ontwikkeling van mogelijk de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het formaat van de opvolger zal hetzelfde blijven en ook het design zal identiek zijn. De focus bij de nieuwe generatie ligt op interne verbeteringen. Apple gaat de processor, het werkgeheugen, de capaciteit van de accu en de iSight-camera mogelijk een aanzienlijke upgrade geven. Het is vooralsnog onduidelijk wat Apple intern gaat veranderen, maar ter zijnetijd zullen we dit ongetwijfeld via de geruchten horen.

  Op het moment van schrijven circuleren er al ontzettend veel geruchten rond met betrekking tot de aankomende generatie. De meeste geruchten kunnen we met een flinke slok zout nemen, want de geruchten slaan als een tang op een varken. Dat Apple iets groots in petto heeft mag duidelijk zijn, maar we moeten niet denken dat iPhone 6s en iPhone 6s Plus volledig vernieuwd worden want het betreft een s-jaar. Meestal vernieuwd Apple eens in de twee jaar de iPhone grondig en dat zou niet aankomend najaar zijn.

  Toch zal de aankomende generatie absoluut de moeite waard zijn om te kopen. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn een verbetering van hun voorgangers en daarom is het alleen al reden om in het aankomende najaar over te stappen naar de nieuwe generatie. Of Apple ook het verkoopsucces van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus kan evenaar laten we nog even in het midden, want tegenwoordig lijkt niets meer onmogelijk in smartphone-land.

  Mogelijke release datum eind september

  Er wordt gegokt dat de nieuwe telgen van de iPhone familie eind september verkrijgbaar zullen zijn. Dit ligt wel voor de hand omdat Apple vorig jaar 26 september de iPhone 6 en iPhone 6 Plus lanceerde, ten minste in Nederland en BelgiŽ. Consumenten in andere landen zoals Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten konden de nieuwe toestellen ruim twee weken eerder kopen. Veel Nederlanders en Belgen gingen hierdoor de grens over om als een van de eerste te beschikken over de iPhone 6 of iPhone 6 Plus.
gerelateerd - innovatie-magazine.nl 2017